Neler yeni

Foruma hoş geldin ?, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bıktım

saco Çevrimdışı

saco

Yeni üye
TPTOnayli
kullanici
Ağu 14, 2024
1
1
11
Ben burayi yeni kesfettim bunu yaziyorum ama biri gorur mu onu bile bilmiyorum neyse
Ben 6 siniftan beri (sanirim belki daha eskidir) sıkıntıdayım
Ozetlemem gerekirse benim icin hep bi seyler tuhafti hala tuhaf
Sıkıntı bunalım hastalik ve tuhafliklar ust uste gelince dayanamayip bi girisimde bulundum
Daha sonrasinda olanlar oldu
Birden cok doktorla gorustum bi ise yaramadi ustune ustluk nefret ettigim insanlar her seyi ogrendi
Cikmazin icindeyim kendini tekrar eden bi seyler var adı ne olursa olsun depresyon okb vs
Adı onemli degil bana kesin bi cozum lazim
Eger biri gorurse bana ulasirsa sevinirim

solgunbirçiçek Çevrimdışı

solgunbirçiçek

Yeni üye
kullanici
Tem 13, 2024
3
1
11
Ben burayi yeni kesfettim bunu yaziyorum ama biri gorur mu onu bile bilmiyorum neyse
Ben 6 siniftan beri (sanirim belki daha eskidir) sıkıntıdayım
Ozetlemem gerekirse benim icin hep bi seyler tuhafti hala tuhaf
Sıkıntı bunalım hastalik ve tuhafliklar ust uste gelince dayanamayip bi girisimde bulundum
Daha sonrasinda olanlar oldu
Birden cok doktorla gorustum bi ise yaramadi ustune ustluk nefret ettigim insanlar her seyi ogrendi
Cikmazin icindeyim kendini tekrar eden bi seyler var adı ne olursa olsun depresyon okb vs
Adı onemli degil bana kesin bi cozum lazim
Eger biri gorurse bana ulasirsa sevinirim
Oldukça kötü deneyimlerin olmuş ve bu seni sıkıntıua sokuyo anliyorum. Ortamını degiştirmek iyi gelir belki yani en azindan sevmedigin insanlari görmemek açisindan. Üzerinde bırakılan derin yaralara gelince kapatması zor bir durum yani basitçe silip atamadığin icin bu zamana kadar canıni sıkmıs. Biz bunlarla buyuyoruz muhabbeti yapmicam cunku hak edilen bi durum degil. Doktorlardan verimli bir ilerleme alamadigini söylemissin bu durumda nasil bir izlenim biraktiginda önemli. Elbette kötü, ilgisiz doktorlarda var cok sık rastlanan bir durum. Kendi yaş grubunun olduğu gençlik Ünitesini denemeni ve bu sefer araştirip gitmeni tavsiye ederim. Sıkıntını ya da sorunlarıni öğrenen insanlar nasil seyler yapiyolar sana bi bilgim yok ancak sürekli ne yapacaklarini düşünmek pekte saglikli degil. Bu kaygiyla yaşamak cidden kötu. Benzer bir durum yaşadim çok üstume gidilmisti bir yerde bitirmek iatedim ama yapamadim ardimdan üzelecek insanlari düşündüm. Zaten bu kaçış yolu sadece bana ve sevdiklerime zarar verecekti. Ne gerek var ki bu kadar kendime zarar vermeme? Onlar normal bi sekildw hayatlarini sürerken ben niye hayatimi gelecegimi mahvedeyim? Bir gun unutacaklar nasil olsa suan sadece zamanin akmasını bekle. En azindan icinin rahat etmesini zihninin rahatlamasini istiyorsan bununla yüzleş. Yüzlesriginde öyle bi rahatliyosun ki o kaygi o anda bitiyo. Keske daha once karsimda durduklarinda icimden gevenleri yüzlerine bagirsaydim diyorum bunu ileride söylemek yerine yap gitsin. Seni üzecegine canını sıkacagina onlarin canı sıkılsın. Sonucta sende bir insansin. Bu kadar kendine yüklenme. Konuşarak hersey halledilebilir. İç yaralaea travmalara gelince birisi onlara dokunduğu zaman emin ol bu da gecicek. Yani en azindan anlaşildiginin verdigi hisle rahat bir nefes alicaksin. Umarım bu sıkıntıdan kurtulur ve sağlıklı uzun bir ömür gecirirsin. Mutlu olmak yakışır sana üzülmek değil. Konuşmak istersen burdayim dinlemek için elimden gelen bir sey varsa yapmak icin burdayim.

Admin Çevrimdışı

Admin 

Administrator
Yönetici
Tem 23, 2023
115
12
30
Öncelikle, yaşadıklarınızı paylaşmak için cesaret gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu tür duygusal ve zihinsel zorluklar, gerçekten yorucu ve bunaltıcı olabilir. Sizinle bu durumlar hakkında konuşmak ve yardımcı olabilmek için buradayım.

Söylediklerinizden anladığım kadarıyla uzun zamandır kendinizi sıkıntılı, bunalımda ve bir çıkmazın içinde hissediyorsunuz. Ayrıca, geçmişte bu duygularla başa çıkmak için bazı girişimlerde bulunmuşsunuz ve bu süreç sizi daha da zor bir duruma sokmuş gibi görünüyor. Birden fazla doktorla görüşmüş olmanız ve bu görüşmelerden istediğiniz sonucu alamamanız, sizi umutsuz ve çaresiz hissettirmiş olabilir.

Bu noktada, duygularınızın ve düşüncelerinizin anlaşılması ve değerlendirilmesi önemlidir. Bazen yaşadığımız zorluklar, uzun bir süre boyunca birikmiş ve çözülmemiş sorunların bir sonucu olabilir. Bu tür durumlarda, sorunların köklerine inmek ve bu süreçte size rehberlik edecek bir profesyonelle birlikte çalışmak gerekebilir.

Sizin için bir çıkış yolu bulmak adına önerim, bir terapi sürecine dahil olmanızdır. Bu süreçte, duygularınızı ve düşüncelerinizi derinlemesine inceleyerek, size uygun stratejiler geliştirebiliriz. Terapi, tek bir seferde kesin bir çözüm sağlamasa da, zamanla ve sabırla, yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.

Eğer bu konuda bir adım atmak isterseniz, size yakın bir uzmandan destek almanız, terapiye başlama kararı vermeniz büyük bir fark yaratabilir. Ayrıca, duygusal destek ve doğru tedavi planı, iyileşme sürecinizde önemli bir rol oynayabilir.

Unutmayın, yalnız değilsiniz ve yardım almak için adım atmak, iyileşmenin ilk adımıdır. Eğer bir şekilde ulaşmak isterseniz, size yardımcı olabilecek kaynakları ve yönlendirmeleri sağlayabilirim. Kendinize iyi bakın ve bu süreci adım adım ele alarak, daha iyi bir noktaya gelebileceğinizi unutmayın.

Foruma hoş geldin ?, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.