M
- Eki 27, 2024
- 2
- 0
- 1
Bilmiyorum belki garip gelecek anlatacaklarım , çok kafa dengi değiliz belki ama çok seviyoruz ve merhametimiz iyi seviyede birbirimize belki en iyi yanı bu evliliğimizin .çocuk gibi ilgilenir korur ama ortak bişy yapmada veya ortak zevklerde brz farklılık vsr .çocuk olmafı yıllar geçtikçe monotonluk illa oluyo ayrı odada tv izleme gibi veya arkadaşlarla daha keyifli anlar gibi .iş yerinde çok iyi ortam oluştu sürekli takılıyolar bu ona çok iyi geldi psikolojisi için ve daha az gergin daha az tartışma oldu o yğzden hiç karışmıyorum konser doğumgünü vs giyimi birden çok değişti , kot giyen kafın etek çoraplar vs grupta bi erkek de var tanıyorum da , ilgi çekme çabası olabilir çocuk lider yapıda belki diğer kızlara karşı kıskançlık ile gelen ilgi çekme çabası olabilir belki beğenilme hissi ama bu ona inanın çok iyi geldi , ben de ilk yıllar niyetim olmasa ds birimden bi hoşlanma durumum olmuştu ve heyecan gelmişti hayatıma ama bunu evliliği bozacak veya tehlikeye atacak seviyeye getirmedim ana bazen evliliğe iyi mi geliyor diyorum monotonlaşanlards , yani ileri gitmeden küçük flörtözbeğeni hissi beğenilme isteği veya küçük çapta onu yaşama isteği bi bakış gibş görmek isteği gibi .bilemiyorum haksız mıyım