Merhabalar, bu siteye yeni üye oldum ve aklımdaki soruları nereye yazacağımı bilemedim, bu yüzden buraya yazmaktayım.
6 Yıldır Anksiyete ve panik atakla mücadele ediyorum. Düzenli olarak iki buçuk senedir ilaç tedavisi alıyorum. Bunun yanı sıra bazı nedenlerden dolayı bir yeme bozukluğum var. Bi 2 yıldır da bununla mücadele etmeye çalışıyorum. Çok fazla çeşitli ilaç denedim ama çoğunun faydasını göremedim. Şuanda Paxera 40mg kullanmaktayım. Yaklaşık 4-5 aydır paxeranın düşük dozlarını kullanıyordum bir yere kadar idare edebildim. Şuanda 40mgdayım ve bazı şikayetlerim var. Sürekli olarak yorgun ve isteksizim. Tüm gün neredeyse hiç yatağımdan kalkmıyorum. Sürekli uyumak ve hayal kurmak istiyorum. Hayal dünyasında yaşayan biriyim bu arada. 13 yaşından beridir hayal kurmadan duramam. Bazen gerçeklikle hayali ayırt edemiyorum. Her neyse. Sürekli olarak ya çok aşırı yeme ya da hiç yememe gibi durumlarım var. Aşırıdan kastım üç tabak makarnayı hiç düşünmeden yiyebiliyorum, bu sayı bazen artıyor. Genel olarak yemek değilde abur cubur ya da tatlıda kendimi durduramıyorum. İçimden bir ses sürekli şöyle diyor; eğer hepsini bitirmezsen ölürsün, pişman olursun, bi seferden bişi olmaz, ye çabuk, bitmeden yemen gerek... En sonunda yiyince de pişman olup kusmakla daha çok kendimi zorla kusturmamla bitiyor. Normalde aşırı pozitif ve neşeli biri olmama rağmen şu sıralar cesetten farksızım. Kafamda bir sürü soru var. Sürekli kaygı içindeyim. Bu durumdan bıktığım için bir çözüm bulabilmek adına buradayım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum!