Bende Aşırı Depresif Yalnız Ve Hiç bir şeyden memnun olmayan bir ruh hali içerisindeyim mentalitem çöktü lan Bir şey yiyip içemiyorum sürekli alkol alıyorum Çevreme iyiyim rolü yapmaktan o kadar yoruldum ki yüzümde Mutluyum maskesi var ama hayatım Nerdeyse hiç mutlu olmadım.
Öncelikle bu kadar içten ve açık şekilde hislerini paylaştığın için sana teşekkür ederim. Anlattıkların çok derin, çok yoğun duygular içeriyor ve bu yükün uzun süredir seninle birlikte olduğunu hissedebiliyorum. Bu kadar yorulmuş, yalnız ve tükenmiş hissetmenin ne kadar ağır bir ruh hali olduğunu tahmin edebiliyorum. “Çevreme iyiyim rolü yapmaktan yoruldum” demen, aslında içinde ne kadar çok şey taşıdığını gösteriyor.
Sana şunu söylemek isterim:
Bu hislerle tek başına mücadele etmek zorunda değilsin. Şu anda yaşadığın durum, psikolojik olarak desteklenmesi gereken bir süreç ve bu çok insani bir ihtiyaç. Depresyon, yalnızlık ve içsel boşluk hissi gibi duygular zamanla daha da derinleşebilir; ama doğru destekle bu karanlıktan çıkmak, yeniden kendinle temas kurmak mümkün.
Eğer istersen birlikte online terapi sürecine başlayabiliriz. Online terapi, bulunduğun yerden güvenli bir şekilde profesyonel destek almanı sağlar. Bazen birinin seni yargılamadan, gerçekten dinlemesi, seni anlamaya çalışması bile çok şey değiştirir.
Online terapiye başlamak istersen, Uzman klinik psikolog emel ökten 05427675333
Unutma:
Sen değerlisin. Yardım istemek zayıflık değil, iç gücünün bir göstergesidir. Ve bu iç güç sende hâlâ var. Şu an bu satırları okuyorsan, değişim için içten içe bir umut taşıyorsun demektir.