- Eki 3, 2026
- 1
- 0
- 1
1.5 yıldır şekerimin düşmesi sebebi ile tedavi oluyorum bu süredir işe giremedim maalesef bu sebeptendir Annem bana sürekli hakaret ediyor , Senin yediğin haram, senden adam olmaz, sen beş paralık insansın, domuz, yediğin içtiğin haram , yediklerini hak et diyor bu laflar artık kanıma dokunmaya başladı insanlığımı kaybetmeye başladım dayanamıyorum 2 yıllık bir üniversite bitirdim diye hayırsız bir evlat oldum benimle hiçbir zaman gurur duyamıyormuş oysaki ben ne sigara ne alkol kullanan biriydim hatta arkadaş ortamım bile kötü değildir aylık harcamam 500 lirayı bile geçmez ama ben yine de gurur duyulmayacak bir insanmışım, mesela komşumuzun çocuğu mühendis oldu annem bana onu göstererek bak o mühendis sen ise hiç bir işe yaramayan eziksin diyor as kendini daha iyi gibi laflar söylüyor artık dayanamıyorum insanlığımı benliğimi kaybetmeye başladım. Bir ara yemek tabağımı masaya bıraktım ve annemle tam yarım saat sonra kavga etmeye başladık bir anda tabağımı kaldırıp yere attı köpekler gibi aşağıdan yemeye mahkumsun ordan hak ediyorsun dedi o laf içime dokundu Bir anne nasıl olurda evladına öyle diyebilirdi benim hiç mi kıymetim yoktu köpek miydim yani ben bilmiyorum ama ona göre değersizim bana hep as kendini kurtul daha iyi diyor yaşamayı hak etmiyon diyor yemin ederim ki korkak olmasam yapardım maalesef ö#m€kten korkan biriyim o yüz den yapmam yapamam kendimi yitiriyorum her kavga da artık duygularım yok oluyor insanlara karşı gitmek istiyorum böyle insanlarrın olmadığı çok uzak yerlere hemde herşeyi bırakıp ama onu bile yapacak durumum yok şuan
İyi geceler...
İyi geceler...