- Haz 7, 2026
- 1
- 0
- 1
Merhabalar;bende psikolojik sorun var 4 sene önceki olaylar aklima geliyor bazen ve aksama kadar okb takıntı yaparak onu düşünüp yok etmeye çalışıyorum ve bu benim özgüvenimi paramparça ediyor olay şu;ben öncelikle sessiz sakin efendi bir erkeğim sosyal cevrem o kadar geniş değil.biraz içine kapanıdığımda belki ondan olayları yanlış yorumluyorumdur.Mevzu şu;Ben bir fabrikada çalışıyordum 4 yıl önce yeni girmiştim ilk is günümdü o zaman 24 yaşındaydım bana işi öğreten çocukla molaya çıktık oda erkekti sonra bu çocuk molada başka bölümde çalışan başka bir kız arkadaşını gördü yanına gitti e benide götürdü yeniyim onla takiliyom.Neyse bu kız ağzında sigara sarışın dışa dönük fırlama kız belli yani kız bu cocukla şakalaşıyor gırgır filan sonra çocuk beni gösterdi bu arkadaş yeni başladı işe iş öğretiyorum diye kız ise dedi ki ya bırak senmi öğretiyorsun falan cocuga saka yapiyor sonra kız bana dönerek dedi ki öğrenme lan boşver bu öğretiyorsa öğrenme bundan diye şaka yapıyor.Benim burda takıldığım nokta kızın beni tanımadığı halde sadece 2 dakika gördüğü halde bana lan diye hitap cesareti nerden geliyor? Fabrika gibi yerlerde kızlar erkeklere sen kanka diye hitap eder hani resmiyet olup siz diye hitap etmesine gerek yok ilk defa bile görse genelde sen derler bu gayet doğal yaşıtız genc tayfayız çünkü ama lan demesi bende özgüven kırdı rahatsiz etti o an o kizi uyarsaydım kesin sanane sanamı soracağım der gibi düşüncelere kapıldım hala daha kapılıyorum.Yani demek istedigim akli başında bir insan benim gibi bu kadar asla takinti yapmaz ama bende karşı cinse karşı bir korku var mesela kendimi değersiz o kızdan aşağı o fabrikalarda kızlı erkekli gruplar varya sanki ben onlardan aşağıyım benim öyle ortamım olmaz alt sınıf insanim gibi hissiyatlar var bende ama fabrikada gayet kızlarla arkadas olup kanka olduklarımda oldu .Ama bazi böyle sadece bazı kızlara karşı özguvenjm düşü lyor ben bula basedemem bana bagırsa çünkü bu cok ozguvenli cool gibi kız düşünceleri geliyor.Nasıl desem dominant gibi olan fazla aşırı ozgüvenli hareketli her ortamda tanıdığı olan ağzında sigara olan kızlar olurya sarı yılann dediğimiz tarz o kızlar bana böyle lan falan dediğinde hatta adres dahi sorsa özguvenim düşüyor saygisizlik değil.mi sizce?yoksa ortaya o an gaza geldide yerine göre ortalama lan dedi cözmeye çalışıyorum yani böyle dominant gibi patavatsız saygısız bir kızla karsılaşsam uyarmak fayda etmeyecek ise ne yapabilirim psikolojik olarak etkilenmemek için kac milyon kız karakter türü var herkes aynı değil hani böyle havalı saygısız kızlar olur ya efendi olduğumu bildigi halde saygısız konuşan öyle kızlarla nasil başederim ama diğer kızlar is yerinde bana karşı iyiydi mesela.Bir de bende dışlanma korkusu var o kız bak bana iş öğreten cocukla kanka olmuş ama benle olmaz ben farklıyım gibi.Yani şimdi ben kendimi açsam fırlama bir insan olsam sizce her türlü ama her türlü kızla arkadaş olabilir miyim egoist saygısız ne tür olursa olsun .Ayrıca bu her ortamda oluyor mesela Avm ye alışverişe gittiğimde orda çoğu kız çalışan var banada düşünce geliyor işte ben burda kızların arasında çalışamam diye filan sanki beni dışlayacaklar egoist kıza denk gelcem başedemicem gibi.Her kız olan toplumun her yerinde böyleyim bus sebebten bir işe girince 1 hafta sonra işten çıkıyorum kaçıyorum .Psikologa gitmeden bu işi çözemezmiyim artık tamamen yetişkin sayılırım bundan kurtulmak istiyorum